Onze club

Wie zijn wij

F70 is een laagdrempelige en sociale fotoclub, die zich richt op digitale fotografie.
Niet alleen de startende amateurfotograaf maar ook de semiprofessionele fotograaf is bij ons van harte welkom.
We hebben een gemengd ledenbestand van zowel vrouwen als mannen.

Wat bieden wij

Foto: Rob van Roosmalen

Afwisselend en leerzaam jaarprogramma

Een actieve evenementencommissie zorgt voor een afwisselend en leerzaam jaarprogramma. Het verbreden van de fotografische kennis wordt aangemoedigd door de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke foto-evenementen, fotoprojecten, competities, workshops en exposities. Vooraf vastgestelde, maar ook vrije onderwerpen komen aan bod. Belangrijk hierbij is dat de leden zelf kunnen bepalen waar ze wel of niet aan meedoen, maar ook in welk tempo zij zich willen ontwikkelen.

Ieder seizoen weer staan er boeiende en leerzame onderwerpen op het programma, zoals landschapsfotografie, model- en portretfotografie, architectuurfotografie, creatieve fotobewerking en HDR-fotografie. Hoogtepunten in het jaarprogramma zijn de gastsprekers, vaak bekende of spraakmakende fotografen. Gastsprekers tonen niet alleen bevlogen hun werk, ze geven ook tips en delen hun inspiratie.

Gezamenlijk fotograferen

Regelmatig gaan de leden gezamenlijk op fotografiepad. Dit zijn groepjes leden die dezelfde interesse delen bijvoorbeeld natuurfotografie. Door samen op pad te gaan leer je leuke locaties kennen, krijg je allerlei tips hoe je je fotografie kunt verbeteren en het is nog gezellig ook!

Ook worden door de evenementencommissie interessante workshops en uitjes georganiseerd. Voorbeelden:

  • een workshop straatfotografie onder leiding van een professional
  • wandelen en fotograferen op het eiland Tiengemeten
  • fotograferen in de Koepelgevangenis in Haarlem

Cursussen

Voor beginnende leden en niet-leden worden regelmatig fotocursussen georganiseerd. Ook niet-leden willen wij aanmoedigen via de cursus de vele mogelijkheden van het digitaal fotograferen te ontdekken: alle kans dat het u heel goed bevalt en dat u lid wilt worden. U kunt het uitproberen door u aan te melden voor een gratis kennismakingsavond.

Competities

De fotoclub kent één of meerdere competities per jaar, bestaande uit één of meerdere competitieavonden.

Studiofotografie

Voor de studio portretfotografen hebben we voorzieningen voor portret- en modelfotografie.

Clubbibliotheek

We hebben een eigen club-bibliotheek met fotoboeken en fototijdschriften.

Kosten lidmaatschap

De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 27 per kwartaal. Het bedrag wordt aan het begin van ieder kwartaal geïnd via automatische incasso. Een opzegging moet schriftelijk worden ingediend en gaat in per begin van de volgende maand.  

Geef je op voor
een lidmaatschap
bij onze club!

Eerst even kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat F70 doet, naar de mensen en naar de sfeer? Meld je aan voor een gratis kennismakingsavond. Kijk in de agenda op welke avond je graag wilt langskomen, dan zorgen we voor een warm welkom.

Kennismaken
met onze club?
Meld je aan voor een
gratis kennismakingsavond!
error: Content is protected !!