Gastsprekers

websites gastsprekers

De fotoclub nodigt met regelmaat gastsprekers uit tijdens haar clubavonden.

Hieronder vind je links naar de websites van de gastsprekers.

16 januari 2018 - marsel van oosten

16 januari 2018 - marsel van oosten

marsel van oosten

Marcel van Oosten is een professioneel fotograaf gespecialiseerd in natuur en wildlife fotografie. Zijn beelden zijn bekend door het licht- en kleurgebruik, compositie en perspectief, In zijn werk probeert Marsel het beeld te vereenvoudigen door irrelevante beeldelementen weg te laten.

Marsel heeft internationaal al veel 1ste prijzen gewonnen met zijn prachtige foto’s. De foto’s van Marsel worden wereldwijd gebruikt in advertenties, ontwerpen en bladen als National Geographic, GEO, Audubon en Science Illustrated.

20 februari 2018 - hiske kamminga kunstige fotografie

20 februari 2018 - hiske kamminga kunstige fotografie

hiske kamminga

Met haar fotokunst en herinnerings-kunstwerken wil Hiske het mooie nog mooier maken. Net als muziek of als een gedicht kan kunst troost bieden en rust brengen.

 

Door foto’s te maken en vervolgens laag over laag foto’s over elkaar heen te leggen ontstaat er een nieuwe dimensie. Die verrassing in het maakproces is elke keer weer fijn.

 

Hiske werkt intuïtief. Ze begint met een enkel beeld en zoekt daar steeds nieuwe beelden bij. En op een goed moment is het beeld af. Meestal is een fotokunstwerk opgebouwd uit 5 of soms wel 25 foto’s. Van elke foto weet ze waar die is genomen en dat brengt dus ook herinneringen omhoog. Dat geldt ook voor de klant die zijn eigen foto’s door haar laat verwerken tot een herinneringskunstwerk.

3 april 2018 - najib nafid

3 april 2018 - najib nafid

najib nafid

In de fotografie van Najib Nafid kruipt hij zo dicht mogelijk op de huid van de mensen en jaagt dan graag op emoties.

 

Najib fotografeerde voor o.a. de Volkskrant, Het Prins Claus Fonds en Kidsweek.

18 september 2018 - pim ras

18 september 2018 - pim ras

pim ras

Als kind was Pim Ras al gefascineerd door sportfotografen als hij aan de hand van zijn vader naar het Feyenoordstadion liep. Na een kortstondige studie aan de School voor Fotografie belandde hij bij Inter Football waar hij de foto’s voor het programmablad van Ajax maakte. Het was hem als 17-jarige gelukt om tussen de grote fotografen op het voetbalveld terecht te komen. Een jaar later startte zijn carrière als beroepsfotograaf. Voor het AD heeft hij vele internationale toernooien gefotografeerd waaronder 10 Europese- en Wereldkampioenschappen voetbal en 8 Olympische Spelen.

Sommige leden van de fotoclub hebben ook een eigen website. Klik op de button hieronder en ga naar de pagina websites leden.

error: Content is protected !!