Gastspreker Marsel van Oosten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastspreker Marsel van Oosten

16 januari 2018 |8:00 pm - 10:30 pm

Vier jaar na de succesvolle avond in januari 2014 zal Marsel van Oosten, een van Nederlands beste natuur- en landschapsfotografen, op 16 januari wederom een lezing verzorgen bij onze club!

Na zijn studie aan de Kunstacademie is Marsel 15 jaar werkzaam geweest in de reclamewereld. Tijdens een reis naar Tanzania ontstond zijn passie voor natuurfotografie. Vijf jaar na deze reis maakte hij de ommezwaai van Art Director in de reclamewereld naar natuurfotograaf. Een stap die zeer succesvol bleek. Mede door een foto van een olifant aan de rand van de Victoria Watervallen in Zambia en die geplaatst werd door National Geographic maakte hij een perfecte start als professioneel natuurfotograaf.

Marsel’s foto’s zijn beroemd om de compositie, licht, kleur en perspectief. Hij maakt graag foto’s die nog niet eerder zijn gemaakt en probeert eenvoud in zijn foto’s tot uitdrukking te brengen.

Hij heeft een indrukwekkende reeks prijzen behaald, onder andere:
– twee keer International Nature Photographer of the Year
– European Wildlife Photographer of the Year
– Travel Photographer of the Year
– verschillende awards in the Wildlife Photographer of the Year

Zijn werk hangt in diverse galleries en musea en wordt wereldwijd gebruikt in. Daarnaast levert hij regelmatig werk aan National Geographic.

Gegevens

Datum:
16 januari 2018
Tijd:
8:00 pm - 10:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Heidi Bol

Locatie

Fotoclub F70, Rijswijk
error: Content is protected !!