Competitie – nr 6 – Beweging – Blauwe zaal

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Competitie – nr 6 – Beweging – Blauwe zaal

1 november 2022 |8:00 pm - 10:00 pm

Beschrijving thema “Beweging”
In onze omgeving is er van alles in beweging. Beweging geeft dynamiek. Het is de bedoeling om die dynamiek aantrekkelijk vast te leggen in een foto. Dat is een behoorlijke uitdaging. De dynamiek van beweging laat zich op een foto zien als onscherpte.  Het is niet de bedoeling om de beweging te bevriezen d.m.v. een korte sluitertijd. De dynamiek laat zich juist goed zien door gebruik van een lange(re) sluitertijd, waardoor het bewegende onderwerp onscherp wordt of zelfs (deels) verdwijnt. Beweging laat zich ook in beeld brengen door de camera mee te bewegen met het onderwerp, waardoor het onderwerp scherp blijft en de omgeving onscherp.  Ook een timelaps leent zich goed om beweging in beeld te brengen.

Aanleveren van je foto
Dit is een competitie waarbij de foto’s vooraf via een pdf naar de leden worden gestuurd en waarbij de beoordeling digitaal zal plaatsvinden.
De uiterste inleverdatum is woensdag 12 oktober 2022. Foto’s kunnen naar het mailadres competitie@fotoclubf70.nl worden gestuurd.

Beoordelen van de foto’s
Rond 15 oktober krijgen alle leden de pdf en beoordelingsformulieren toegestuurd. De uiterste datum voor het inleveren van de beoordelingsformulieren is 30 oktober.

Bespreker
De ingediende foto’s worden op de avond zelf door Leo van der Harst besproken.

Gegevens

Datum:
1 november 2022
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:

Organisatoren

Geert de Boer
Heidi Bol

Locatie

Wijkcentrum Stervoorde
Doctor H.J. van Mooklaan 1
Rijswijk, Zuid-Holland 2286 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-7579200
Bekijk de site van Locatie
error: Content is protected !!