Competitie nr. 4 Abstract

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Competitie nr. 4 Abstract

29 september 2020 |7:00 pm - 10:30 pm

Presentatie foto’s “abstracte fotografie” door Rob van Roosmalen. Gevolgd door de bespreking van de competitiefoto’s Abstract door Leo van der Harst.

Abstracte fotografie laat een heel ander deel van de werkelijkheid zien waarbij herkenbare onderdelen vaak weggelaten zijn. Het gaat dus niet om waar je naar kijkt; wat is het, hoe is het gemaakt. Bij abstracte fotografie gaat het om vormen, kleuren, ritmes en lijnen van onderwerpen die jou aanspreken.

Extreem bewerken is niet toegestaan bij competitie foto’s, ook niet bij een abstracte foto. Dan is er ook geen sprake meer van Abstracte Fotografie, maar van Digital Art. De wijzigingen in de foto moeten in Light-room gedaan kunnen worden, dat is dus minder dan in Photoshop kan. Belichtingscorrectie, verzadiging, witbalans, etc. mogen dus wel gewijzigd worden. Vervormingen, knippen en plakken, etc. zijn niet toegestaan. Dubbelopnamen kunnen weliswaar abstracte foto’s opleveren, maar zijn bij deze competitie niet toegestaan. Het moet een enkel beeld zijn.

 

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
7:00 pm - 10:30 pm
Evenement Categorie:

Organisatoren

Leo van der Harst
Rob van Roosmalen

Locatie

Bibliotheek Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 101
Rijswijk, Zuid-Holland 2288AG Nederland
+ Google Maps
error: Content is protected !!