Bibliotheek – Competitie nr 2 – Lijnenspel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bibliotheek – Competitie nr 2 – Lijnenspel

22 maart 2022 |8:00 pm - 10:00 pm

Het thema
Voor deze digitale competitie is het thema: “Lijnenspel”. Lijnenspel is een speels of harmonieus beloop of samenstel van lijnen. Lijnen zijn overal en in allerlei vormen: recht, rond, horizontaal, verticaal, diagonaal. Ze zorgen allemaal voor net een ander effect op de foto. De lijnen kunnen op zich zelf het onderwerp van de foto zijn of zijn zodanig in de compositie opgenomen dat zij onmiskenbaar het onderwerp van de foto ondersteunen. Belangrijk om te weten is dat de normale bewerkingen zijn toegestaan. Extreme bewerkingen zijn niet toegestaan. Daarnaast moet het een enkel beeld zijn. Hiermee wordt aangesloten bij hetgeen in het Competitie Reglement is vermeld.

Aanleveren
Als je wilt deelnemen aan deze competitie dan kan dat met maximaal twee foto’s. Let er wel op dat het totaal aantal ingeleverde competitiefoto’s per fotograaf in 2022 niet meer mag zijn dan het aantal te houden competitie-avonden. In 2022 zijn dit er zeven. Zie hiervoor ook het Competitie Reglement op de website. De foto(’s) kun je via WeTransfer sturen naar competitie@fotoclubf70.nl. Belangrijk is dat de foto aan de lange zijde 1920 pixels heeft. Geef ook een korte beschrijving bij de foto: waar heb je de foto gemaakt, waarom heb je de foto gemaakt zoals hij is. Alle foto’s worden verzameld en in een digitaal fotoboek gezet. In dit fotoboek krijgt elke foto een uniek nummer, zodat alle foto’s anoniem meedoen. De achtergrond in het fotoboek is zwart en om de buitenkant van de foto zal een wit randje worden gemaakt. Hierdoor lijkt het alsof er een passe-partout om de foto heen zit. Wil je liever een witte achtergrond? Zou je dat dan bij het insturen van de foto willen vermelden? Als je bij je inzending niets vermeldt, gaan wij er vanuit dat je voorkeur hebt voor een zwarte achtergrond.

De foto’s kunnen vanaf heden t/m 27 februari 2022 worden ingezonden.
Binnen 48 uur na inzending krijg je een bevestiging dat je foto is ontvangen. Heb je geen bevestiging ontvangen, stuur ons dan nog even een mailtje. Mogelijk is je foto niet aangekomen.

Bespreker
De ingediende foto’s worden op de avond zelf door Geert de Boer besproken.

Gegevens

Datum:
22 maart 2022
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:

Organisatoren

Geert de Boer
Heidi Bol

Locatie

Bibliotheek Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 101
Rijswijk, Zuid-Holland 2288AG Nederland
+ Google Maps
error: Content is protected !!